V spletni trgovini ekodrive.si lahko plačujete blago na naslednje načine:

  • plačilo po povzetju
  • plačilo po predračunu (s položnico ali elektronsko banko)
  • plačilo s kreditno kartico (MasterCard, Visa in Diners)
  • plačilo s PayPal računom (ponudnik PayPal omogoča plačila s kreditnim karticam)
  • obročno plačilo z Leanpay

Plačilo po povzetju

V primeru, da boste blago plačali s plačilom po povzetju, boste kupnino plačali dostavljalcu ob dostavi naročenega izdelka ali na lokaciji prevzema. Znesek je viden ob zaključku nakupa v naši spletni trgovini. Stroški dostave so prav tako obračunani ob zaključku nakupa.

Plačilo po predračunu

Naročeno blago lahko plačate preko nakazila na naš TRR. Z izvajanjem aktivnosti za odpremo naročila bomo začeli takoj po prejemu nakazila kupnine na naš TRR. Postopek nam lahko pomagate pospešiti tako, da nam po izvedbi plačila posredujete dokazilo o plačilu na naš elektronski naslov info.ekodrive@gmail.com.

Podatki za nakazilo:

EKO DRIVE d.o.o.
Klemenčičeva ulica 3
1000 Ljubljana

IBAN: SI56 0400 0027 6330 728 (NOVA KBM d.d.)
BIC: KBMASI2X
IBAN: SI56 6100 0001 8098 025 (DELAVSKA HRANILNICA d.d.)
BIC: HDELSI22

Plačilo s kreditno kartico

Naročeno blago lahko plačate z uporabo kreditnih kartic (MasterCard, Visa in Diners).

PayPal

Naročeno blago lahko plačate z uporabo plačilnega sistema PayPal. Z registracijo pri ponudniku plačilnega sistema PayPal vam je omogočeno tudi plačevanje s kreditnimi karticami. Več o plačilnem sistemu Paypal si lahko preberete na tej povezavi.

Leanpay – obročno plačilo

Leanpay je inovativen način obročnega nakupovanja, ki ne zahteva obiska banke in ne potrebuje odvečne papirologije, odobren je v nekaj minutah, brez obiska banke ali poslovalnice. V kolikor izberete način plačila Leanpay, vas bo vodil sistem skozi celoten postopek odobritve in sklenitve obročnega plačevanja.

Več o načinu obročnega plačevanja z Leanpay sistemom si lahko preberete na tej povezavi >>

Izdaja računa

Prodajalec mora za dobavo blaga ali storitev izdati račun in ga izročiti kupcu. Kupec mora prevzeti račun in ga zadržati neposredno po odhodu iz poslovnega prostora. Pri poslovanju preko spleta  bomo izdali račun ob pošiljanju blaga kupcu oziroma ko bo blago odpremljeno. Za spletne nakupe trenutno ne izdajamo e-računov.